РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: +359896889907
За обаждания извън България, моля използвайте
Viber или WhatsApp

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ

Авиокомпания GullivAir
Авиокомпания GullivAir


Авиокомпания GullivAir е с IATA код: G2. Гъливер е българска авиокомпания, като седалището и се намира в град София. Авиопревозвача има сертификат за изпълняване на полети от българските власти издаден през септември 2020г и започва работа с един самолет Airbus A330-200

Това поставя началото на редовни чартърни полети от България и Румъния на дълги разстояния дестинации. Първите маршрути на авиокомпания GullivAir (G2) са до Международно летище Пунта Кана (Доминиканската република) и Международно летище Велана (Малдивите). По-късно са добавени и директни чартърни полети от София и Варна до Анталия (Турция).

Авиокопарка на GullivAir постепенно въвежда допълнителни самолети от тип: Airbus A330 и ATR 72.

Превоз на багаж по полетите на авиокомпания GullivAir (G2)

Ръчен багаж с GullivAir (G2)
Разрешеният ръчен багаж не може да надвишава повече от 7 кг и размери: 55 x 35 x 25 см. В допълнение на това може да вземете още и чанта за лаптоп с размери: 40 x 30 x 10 см, която е без колелца и може да бъде поставена под седалката пред вас.

За пътници, пътуващи с бебета (това са деца ненавършили две години) се допуска една чанта с максимално тегло до 7 кг, с размери: 55 см х 35 см х 25 см (включително дръжките и колелцата). Сгъваема бебешка количка с дължина не повече от 115 см се превозва безплатно като регистриран багаж.

Регистриран багаж с GullivAir (G2)
Един брой регистриран багаж е позволен за всеки пътник, като следва да се спазват следните ограничения: Допустимият регистриран багаж за багажното отделение по полетите на авиокомпания Гъливер е един куфар до 23 кг. Максималните стандартни измерения за регистриран багаж не трябва да надвишават 158 см (това е сбора от трите измерения: дължина, ширина, височина).

 

Резервация на самолетен билет на авиокомпания GullivAir
Резервация на самолетен билет на авиокомпания GullivAir

Директни чартърни самолетни билети с авиокомпания GullivAir (G2) от София

170 ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТА
ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА
ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)

29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА
ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)

40 ЧАРТЪРНИ
АВИОКОМПАНИИ

СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет, тъй като се извършва по банков път или чрез банкова карта.

РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път или чрез банкова карта.

ЗАПЛАЩАНЕ

Сумата за чартърен самолетен билет се превежда веднага чрез онлайн банкиране на Банка ДСК както и в клоновете на банката в България. Също така приемаме и заплащане с банкова карта.

ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени в последната минута (last minute) за директни чартърни самолетни билети.

БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети са в елетронен вариант - PDF файл, които ще Ви изпратим по е-мейл, Viber, WhatsApp или Skype.

ЧЕКИРАНЕ

Бордните карти са безплатни и се получават след регистриране (чекиране) на пасажерите 2 часа преди полета на летището.

ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2022

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.air-bg.com Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.