РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Авиокомпания VOLOTEA

Авиокомпанията Volotea

Авиокомпанията Volotea е нискотарифен превозвач от Испания, основан през 2011 година. Volotea е с IATA код: V7. На 5 април 2012 година изпълнява първия си полет от летище Венеция Марко Поло. Тя оперира от различни бази, включително летища като: Атина, Астуриас, Билбао, Бордо, Каляри, Генуа, Нант, Неапол, Марсилия, Палермо, Страсбург, Тулуза, Венеция Марко Поло и Верона.

Нискотарифниата авиокомпания Volotea (V7) предлага директни полети между малки и средни градове в Европа, като се фокусира върху достъпни цени за самолетни билети. Тя разполага с обширна мрежа от маршрути, обслужваща 79 дестинации.

През 2019 година Volotea (V7) изпълнява полетите си с 36 самолета, включващи Boeing 717 и Airbus A319. Предпочитаният модел е Airbus A319 заради комфорта и надеждността му, а компанията планира да стане изцяло оператор на самолети Airbus в близките години.

Авиокомпания Волотеа изпълнява директни полети от и до Летище Варна (VAR) през летните сезони до летища във Франция, като една част от чартърните седалки и се ползват от туроператори, предлагащи пакетни оферти с хотел и трансфер, а друга част от седалките се предлагат на свободна продажба.


Превоз на багаж с авиокомпания Volotea

Превоз на ръчен багаж с авиокомпания Volotea
Нискобюджетната авиокомпания Волотеа позволява да вземете безплатно на борда на самолета следния багаж: една малка чанта с размери 40 см x 30 см x 20 см

Срещу допълнително доплащане може да вземете втори ръчен багаж с размери 55 см x 40 см x 20 см. Общото тегло на двата ръчни багаж не трябва да надвишава 10 кг. Ако вземете втори ръчен багаж ще имате и приоритетно качване на борда на самолета, за да разполагате с повече време за да подредите багажа си в предвидените отделения и да се настаните удобно на местото си.

Превоз на регистриран багаж с авиокомпания Volotea
Авиопрвовозвача има икономични тарифи, които позволяват да не взимате багаж за чекиране. В по-високите тарифи на авиомпанията се включва един багаж до 20 кг. Ако багажът Ви надвишава 20 кг, тогава ще заплатите за свръх багаж по 12 евро на килограм, като всеки един куфар може да бъде не повече от 32 кг.

Превоз на максимално количество багаж с авиокомпания Volotea
Можете да чекирате до 5 куфара, като общото им тегло трябва да бъде максимум до 50 кг. Цената на чекираните куфари варира в зависимост от дестинацията от която ще пътувате, дестинацията до която ще стигнете и сезона през който е полета.

Превоз на специален багаж по полетите на авиокомпания Volotea
Можете да регистрирате като специален багаж следните видове: спортно оборудване (дъска за сърф или сноуборд, уиндсърф, чанти за голф, велосипеди) и музикални инструменти. Максималното тегло, разрешено за специален багаж е 32 кг.

 

Резервация на самолетен билет на авиокомпания VOLOTEA
Резервация на самолетен билет на авиокомпания VOLOTEA

Директни чартърни самолетни билети с авиокомпания Volotea (V7) от Варна


СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет. Заплащането се извършва по банков път, чрез онлайн банкиране или чрез банкова карта.


РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път, онлайн банкиране или чрез банкова карта.


БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети се издават в елетронен вариант в PDF файл. Те ще бъдат изпратени на електронната Ви поща, Viber, WhatsApp или Skype.


ЧЕКИРАНЕ

Моля да бъдете 2 часа преди полета на съответното летище. Бордните карти за чартърните полети са безплатни. Ще ги получите след като преминете регистрация.


ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени. Разполагаме с ограничен брой места за директни чартърни самолетни билети в последната минута (last minute) за определени полети.


✈  29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)


 ✈  170 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

✈  125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)


✈  1 ЧАРТЪРЕН ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ (СЕДМИЧНО)

✈  42 ЧАРТЪРНИ АВИОКОМПАНИИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА


   https://www.air-bg.com/images/stories/payment/MyPOS.pngДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

 

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.