РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел е специалист в предлагането на чартърни директни полети от 2011 година. През годините все повече увеличаваме предлаганите чартърни самолетни билети от четирите летища в България.

През летните месеци от началото на месец май до края на месец септември (когато са всички отпуски и ваканции) най-много са предлаганите директни полети от Летище Бургас (BOJ) и летище Варна (VAR). През есента, зимата и пролетта имаме оферти за чартъри от Летище София (SOF). Чартърните полетите от Летище Пловдив (PDV) са най-малко в сравнение с останалите три летища, но постепенно и те започват да стават популярни.

Ние ще Ви направим резервация както за еднопосочен така и за двупосочен чартърен полет. Може да бъдете сигурни, че чартърните полети са безопасни и надеждни. Подбираме авиокомпании, които са се утвърдили на авиационния пазар с добрите си условия по чартърните полети и добрите си практики.

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел постоянно се развива в предлагането на директни чартърни полети. Нашите клиенти разчитат на удобните ни чартърни самолетни билети, които предлагаме, поради факта, че не губят време в прекачване по летищата. Освен това ще може да се насладят на ваканцията си в желаната дестинация, като използват оптимално отпуската си.

Резервирането на място в чартърен полет е много лесно. След като се свържете с нашите туристически агенти, ние ще Ви предоставим информация за наличните чартъри в момента. Ще отговорим на всички Ваши въпроси относно чартърното пътуване и ще Ви помогнем да изберете най-добрия вариант за Вас. Ваканция или бизнес пътуване, единични места или група, Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел ще организира Вашето директно пътуване.

СИГУРНОСТ


Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет, тъй като се извършва по банков път или чрез банкова карта.

РЕЗЕРВАЦИЯ


За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път или чрез банкова карта.

БИЛЕТИ


Директните чартърни самолетни билети са в елетронен вариант - PDF файл, които ще Ви изпратим по е-мейл, Viber, WhatsApp или Skype.

ЧЕКИРАНЕ


Бордните карти за чартърните полети са безплатни и се получават след регистриране (чекиране) на пасажерите 2 часа преди полета на съответното летище.

ПРОМОЦИИ


Предлагаме атрактивно ниски цени в последната минута (last minute) за директни чартърни самолетни билети.ЗАПЛАЩАНЕ В ДСК

МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКА ДСК ИЛИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН

ЗАПЛАЩАНЕ С КАРТА

МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С ДЕБИТНА ИЛИ КРЕДИТНА КАРТА


✅ 29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)

✅ 170 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

✅ 125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)

✅ 1 ЧАРТЪРЕН ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ (СЕДМИЧНО)

✅ 40 ЧАРТЪРНИ АВИОКОМПАНИИДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2023

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

 

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.