РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: +359896889907
Ако не сте на територията на България, моля използвайте
Viber или WhatsApp

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ

Авиокомпания ALK AIRLINES
Авиокомпания ALK AIRLINES

Авиокомпания АЛК (ALK - Air Lubo) е чартърна авиокомпания, която изпълнява директни полети от и до летищата в България. Основана през 2016 година, като базата и се намира в София, България. Кодът на авиопревозвача в ICAO е: VBB.

Авиокомпания АЛК е лицензиран и притежаващ всички необходими сертификати и лицензи за изпълняването на чартърни полети в България и чужбина. Флотът на авиокомпания ALK се състои от 4 самолета: два самолета McDonnell Douglas MD-82 и два самолета Boeing 737-300.

Едни от най-полулярните дестинации, които обслужва авиокопманията са: Хургада (Египет) и Шарм Ел Шейх (Египет), курорти в Испания, Италия и други.

Превоз на ръчен багаж по полетите на авиокомпания ALK
На борда на самолета на авиокомпания ALK (VBB) може да вземете с Вас само една бройка ръчен багаж, като максималното тегло трябва да бъде до 5 кг. Ограничението в размерите на ръчния бага е както следва: максимални размери 55X40X20 см.

Превоз на багаж за багажното отделение по полетите на авиокомпания ALK
Разрешения безплатен багаж за регистриране с авиокомпания ALK (VBB) е 15 кг. Превозването на детски колички и детски седалки е безплатно, като те трябва да бъдат добре опаковани и снабдени с етикет в багажните отделения на самолета.

 

Резервация на самолетен билет на авиокомпания ALK Airlines
Резервация на самолетен билет на авиокомпания ALK Airlines

Директни чартърни самолетни билети с авиокомпания ALK Airlines (VBB) от Варна

170 ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТА
ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА
ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)

29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА
ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)

40 ЧАРТЪРНИ
АВИОКОМПАНИИ

СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет, тъй като се извършва по банков път или чрез банкова карта.

РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път или чрез банкова карта.

ЗАПЛАЩАНЕ

Сумата за чартърен самолетен билет се превежда веднага чрез онлайн банкиране на Банка ДСК както и в клоновете на банката в България. Също така приемаме и заплащане с банкова карта.

ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени в последната минута (last minute) за директни чартърни самолетни билети.

БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети са в елетронен вариант - PDF файл, които ще Ви изпратим по е-мейл, Viber, WhatsApp или Skype.

ЧЕКИРАНЕ

Бордните карти са безплатни и се получават след регистриране (чекиране) на пасажерите 2 часа преди полета на летището.

ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2022

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.