РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Авиокомпания ALK AIRLINES
Авиокомпания ALK AIRLINES

Авиокомпания АЛК (ALK - Air Lubo) е чартърна авиокомпания, която изпълнява директни полети от и до летищата в България. Основана през 2016 година, като базата и се намира в София, България. Кодът на авиопревозвача в ICAO е: VBB.

Авиокомпания АЛК е лицензиран и притежаващ всички необходими сертификати и лицензи за изпълняването на чартърни полети в България и чужбина. Флотът на авиокомпания ALK се състои от 4 самолета: два самолета McDonnell Douglas MD-82 и два самолета Boeing 737-300.

Едни от най-полулярните дестинации, които обслужва авиокопманията са: Хургада (Египет) и Шарм Ел Шейх (Египет), курорти в Испания, Италия и други.

Превоз на ръчен багаж по полетите на авиокомпания ALK
На борда на самолета на авиокомпания ALK (VBB) може да вземете с Вас само една бройка ръчен багаж, като максималното тегло трябва да бъде до 5 кг. Ограничението в размерите на ръчния бага е както следва: максимални размери 55X40X20 см.

Превоз на багаж за багажното отделение по полетите на авиокомпания ALK
Разрешения безплатен багаж за регистриране с авиокомпания ALK (VBB) е 15 кг. Превозването на детски колички и детски седалки е безплатно, като те трябва да бъдат добре опаковани и снабдени с етикет в багажните отделения на самолета.

 

Резервация на самолетен билет на авиокомпания ALK Airlines
Резервация на самолетен билет на авиокомпания ALK Airlines


СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет. Заплащането се извършва по банков път, чрез онлайн банкиране или чрез банкова карта.


РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път, онлайн банкиране или чрез банкова карта.


БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети се издават в елетронен вариант в PDF файл. Те ще бъдат изпратени на електронната Ви поща, Viber, WhatsApp или Skype.


ЧЕКИРАНЕ

Моля да бъдете 2 часа преди полета на съответното летище. Бордните карти за чартърните полети са безплатни. Ще ги получите след като преминете регистрация.


ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени. Разполагаме с ограничен брой места за директни чартърни самолетни билети в последната минута (last minute) за определени полети.


✈  29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)


 ✈  170 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

✈  125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)


✈  1 ЧАРТЪРЕН ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ (СЕДМИЧНО)

✈  42 ЧАРТЪРНИ АВИОКОМПАНИИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА


   https://www.air-bg.com/images/stories/payment/MyPOS.pngДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

 

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.