РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Авиокомпания ALK AIRLINES
Авиокомпания ALK AIRLINES

Авиокомпания АЛК (ALK - Air Lubo) е чартърна авиокомпания, която изпълнява директни полети от и до летищата в България. Основана през 2016 година, като базата и се намира в София, България. Кодът на авиопревозвача в ICAO е: VBB.

Авиокомпания АЛК е лицензиран и притежаващ всички необходими сертификати и лицензи за изпълняването на чартърни полети в България и чужбина. Флотът на авиокомпания ALK се състои от 4 самолета: два самолета McDonnell Douglas MD-82 и два самолета Boeing 737-300.

Едни от най-полулярните дестинации, които обслужва авиокопманията са: Хургада (Египет) и Шарм Ел Шейх (Египет), курорти в Испания, Италия и други.

Превоз на ръчен багаж по полетите на авиокомпания ALK
На борда на самолета на авиокомпания ALK (VBB) може да вземете с Вас само една бройка ръчен багаж, като максималното тегло трябва да бъде до 5 кг. Ограничението в размерите на ръчния бага е както следва: максимални размери 55X40X20 см.

Превоз на багаж за багажното отделение по полетите на авиокомпания ALK
Разрешения безплатен багаж за регистриране с авиокомпания ALK (VBB) е 15 кг. Превозването на детски колички и детски седалки е безплатно, като те трябва да бъдат добре опаковани и снабдени с етикет в багажните отделения на самолета.

 

Резервация на самолетен билет на авиокомпания ALK Airlines
Резервация на самолетен билет на авиокомпания ALK Airlines
СИГУРНОСТ


Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет, тъй като се извършва по банков път или чрез банкова карта.

РЕЗЕРВАЦИЯ


За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път или чрез банкова карта.

БИЛЕТИ


Директните чартърни самолетни билети са в елетронен вариант - PDF файл, които ще Ви изпратим по е-мейл, Viber, WhatsApp или Skype.

ЧЕКИРАНЕ


Бордните карти за чартърните полети са безплатни и се получават след регистриране (чекиране) на пасажерите 2 часа преди полета на съответното летище.

ПРОМОЦИИ


Предлагаме атрактивно ниски цени в последната минута (last minute) за директни чартърни самолетни билети.ЗАПЛАЩАНЕ В ДСК

МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКА ДСК ИЛИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН

ЗАПЛАЩАНЕ С КАРТА

МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С ДЕБИТНА ИЛИ КРЕДИТНА КАРТА


✅ 29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)

✅ 170 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

✅ 125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)

✅ 1 ЧАРТЪРЕН ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ (СЕДМИЧНО)

✅ 40 ЧАРТЪРНИ АВИОКОМПАНИИДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2023

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

 

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.