РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Авиокомпания Israir Airlines
Авиокомпания Israir Airlines

Авиокомпания Israir Airlines е с IATA код: 6H. Авиопревозвача е основна част от най-голямата и водеща туристическа компания в Израел - IDB Tourism Group. Основана е през 1989г. първоначално под името Knafei HaEmek, а през 1996 получава името Israir Airlines, което е разпознаваемо и до днес.

Основните бази на авиокомпания Israir Airlines (6H) се намират на летище Бен Гурион (Ben Gurion Airport) в Тел Авив (Израел) и на летище Рамон (Ramon Airport) (Израел). Главн хъб на Израир Еърлайнс е летище Хайфа (Haifa Airport).

Флотът на авиопревозвача се състои от 8 самолета, както следва - 5 броя Airbus A320-200 и 3 броя ATR 72-500. От лятото на 2011 г. авиокомпанията е с обновен флот и притежава най-новите самолети в Израел. Дестинациите до които лети авиокомпания Israir Airlines са 19 на брой, като непрекъснато се добавят нови и мрежата и се разширява.

Israir Airlines изпълнява редовни и чартърни полети до различни дестинации в Европа. Israir превозва над един милион пътници годишно с международни и вътрешни полети до известния курорт Ейлат в Израел. Авиокомпания Israir Airlines (6H) извършва чартърни полети до Варна, като залага главно на пътници в сферата на хазартния и културния туризъм.


Резервация на самолетен билет на авиокомпания Israir Airlines

Директни чартърни самолетни билети с авиокомпания Israir Airlines (6H) от Варна

СИГУРНОСТ


Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет, тъй като се извършва по банков път или чрез банкова карта.

РЕЗЕРВАЦИЯ


За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път или чрез банкова карта.

БИЛЕТИ


Директните чартърни самолетни билети са в елетронен вариант - PDF файл, които ще Ви изпратим по е-мейл, Viber, WhatsApp или Skype.

ЧЕКИРАНЕ


Бордните карти за чартърните полети са безплатни и се получават след регистриране на пасажерите 2 часа преди полета на съответното летище.

ПРОМОЦИИ


Предлагаме атрактивно ниски цени в последната минута (last minute) за директни чартърни самолетни билети.
✈  29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)


 ✈  170 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

✈  125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)


✈  1 ЧАРТЪРЕН ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ (СЕДМИЧНО)

✈  40 ЧАРТЪРНИ АВИОКОМПАНИИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА


   https://www.air-bg.com/images/stories/payment/MyPOS.pngДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

 

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.