РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Авиокомпания EASY JET
Авиокомпания EASY JET

Авиокомпания Изиджет се създава през 1995 година в Обединеното кралство. На английски се изписва по следния начин EasyJet. Авиопревозвачът е познат под IATA код: U2. Основният хъб за дейността на този авиопревозвач се намира на английското летище Лондон Лутън (LTN). От своето начало EasyJet насочва полетите си към най-популярните и желани бизнес и туристически места в Европа, постепенно утвърждавайки се като избран и надежден избор за пътешественици. Авиокомпания EasyJet е позната на пазара като нискобюджетна компания, но част от местата и се предлагат в чартърни пакетни програми по определени дестинации.

Флот на авиокомпания EasyJet
Флотът на авиокомпанията включва над 200 самолета от типа Airbus A319 и Airbus A320, които обслужват повече от 600 дестинации в 30 страни по вътрешни и международни маршрути. Чрез своя персонал от над 8000 души, сред които над 2000 пилоти и над 4500 членове на екипажа, EasyJet се стреми да осигури на пътниците си комфортно и безопасно пътуване.

Самолетни билети с авиокомпания EasyJet
EasyJet не издава физически билети за пътуване. Процесът е доста по-лесен - след като направите резервацията си, трябва просто да се явите на летището два часа преди полета и да представите валиден документ за самоличност, като лична карта или международен паспорт, заедно с електронно издадената бордна карта. EasyJet предлага както еднопосочни билети с изключително ниски цени, така и двупосочни опции за пътуване.

Места в самолета с авиокомпания EasyJet
Седалките в самолетите на EasyJet са предварително определени и отбелязани в бордната карта. Те могат да бъдат избрани предварително от пътниците срещу допълнително заплащане или автоматично разпределени от авиокомпанията без допълнително таксуване.


Превоз на багаж по полетите на авиокомпания EasyJet

Ръчен багаж:
Превозът на багаж с авиокомпанията еasyJet е гъвкав и удобен за пътниците. За салонния багаж в Изиджет няма строго определени ограничения за теглото. Всеки пътник има право на 1 ръчен багаж, който може да бъде пренесен самостоятелно и безпроблемно, с размери, които позволяват удобно поставяне в специалните отделения под седалката. Максималните размери не трябва да надвишават 45x36x20 см. За допълнително таксуване, пътниците могат да вземат втори ръчен багаж с размери 56x45x25 см.

Чекиран багаж: 
Регистрираният багаж се заплаща допълнително и може да има тегло от 15 кг, 23 кг или 26 кг. Освен това, пътниците могат да заявят спортни съоръжения, които ще бъдат поставени в багажното отделение и ще бъдат таксувани според специфичните им размери и тегло. Плащането за регистрирания багаж е значително по-евтино, ако се направи в момента на резервацията, в сравнение с това да се явите с необявен багаж на летището в последния момент. За всеки допълнителен килограм над заявеното тегло при резервацията, пътниците трябва да заплатят на място на летището.

 

Резервация на самолетен билет на авиокомпания easyJet


СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет. Заплащането се извършва по банков път, чрез онлайн банкиране или чрез банкова карта.


РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път, онлайн банкиране или чрез банкова карта.


БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети се издават в елетронен вариант в PDF файл. Те ще бъдат изпратени на електронната Ви поща, Viber, WhatsApp или Skype.


ЧЕКИРАНЕ

Моля да бъдете 2 часа преди полета на съответното летище. Бордните карти за чартърните полети са безплатни. Ще ги получите след като преминете регистрация.


ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени. Разполагаме с ограничен брой места за директни чартърни самолетни билети в последната минута (last minute) за определени полети.


✈  29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)


 ✈  170 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

✈  125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)


✈  1 ЧАРТЪРЕН ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ (СЕДМИЧНО)

✈  42 ЧАРТЪРНИ АВИОКОМПАНИИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА


   https://www.air-bg.com/images/stories/payment/MyPOS.pngДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

 

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.