РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Авиокомпания CORENDONАвиокомпания CORENDON

Авиокомпания Корендон (Corendon Airlines) е холандска нискотарифна авиокомпания, специализирана в полети между Холандия и Турция, но също така предлага и полети до различни дестинации. Corendon е основана през 2004г., като основната база се намира на летището в Амстердам, а първият полет на авиокомпанията от Истанбул до Амстерда през 2005г.

Авиопревозвача се развива бързо поради нарастване на броя на пътниците. Това кара авиокомпания Корендон  да инвестира в допълнително закупуване на съвременни самолети още в годината на основаването и.

Авиокомпания Corendon разполага с модерен флот, с общо 14 машини на Boeing 737 серията New Generation. Corendon Airlines има основателна причина да се нарича "Оператор на Boeing-737", тъй като флота се състои само от традиционната серия Boeing. Сегашния флот на Corendon Airlines & Corendon Dutch Airlines включва общо 14 самолета, от които 13 са Boeing 737-800 от ново поколение със 189 места всеки, а 14-та машината е по-малък Boeing 737-300 със 148 места.

През 2011г. е даден старта на Холандското дъщерното дружество Corendon Dutch Airlines, основно насочено към нови дестинации в Европа, Северна Африка и Средиземноморието. От този момент нататък, Corendon Dutch Airlines поема мисията на доставчик на евтини полети и предлагане на почивки на туристите от Холандия и Белгия за дестинациите мечта в Испания, Гърция, България, Македония, Египет и Израел и още много други. Днес Corendon Airlines и Corendon Dutch Airlines летят до общо повече от 190 дестинации в 43 страни от Исландия до Централна Азия.

Безопасността е основен приоритет в Corendon Airlines. Като всяка авиокомпания, и те имат своя собствена технология, логистика и поддръжка. Освен това, Corendon Airlines има допълнителна технология и център за поддръжка на летищата в Amsterdam Schiphol и Анталия.

От голямо значение за авиокомпания Corendon Airlines е напълно удовлетворените пътници. Управлението на качеството на авиокомпанията работи в насока, за да се гарантира, че всички полети са удобни и безопасни и предлагат най-доброто качество на обслужване. Това е довело до услугите на Corendon Airlines във всички съответни области да бъдат признати и сертифицирани от международни организации и органи.

Ръчен багаж - тегло: 5 kg, размери: 50x40x20 cm
Чекиран багаж - тегло: 20 kg

Резервация на самолетен билет на авиокомпания CORENDON
Резервация на самолетен билет на авиокомпания CORENDON

Директни чартърни самолетни билети с авиокомпания Corendon (XC) от София


СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет. Заплащането се извършва по банков път, чрез онлайн банкиране или чрез банкова карта.


РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път, онлайн банкиране или чрез банкова карта.


БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети се издават в елетронен вариант в PDF файл. Те ще бъдат изпратени на електронната Ви поща, Viber, WhatsApp или Skype.


ЧЕКИРАНЕ

Моля да бъдете 2 часа преди полета на съответното летище. Бордните карти за чартърните полети са безплатни. Ще ги получите след като преминете регистрация.


ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени. Разполагаме с ограничен брой места за директни чартърни самолетни билети в последната минута (last minute) за определени полети.


✈  29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)


 ✈  170 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

✈  125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)


✈  1 ЧАРТЪРЕН ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ (СЕДМИЧНО)

✈  42 ЧАРТЪРНИ АВИОКОМПАНИИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА


   https://www.air-bg.com/images/stories/payment/MyPOS.pngДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

 

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.