РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Заплащане на чартърен самолетен билет по банков път.

Заплащане на чартърен самолетен билет чрез онлайн банкиране.

Заплащане на чартърен самолетен билет чрез банкова карта


Как става заплащането на чартърен самолетен билет?

Заплащането на чартърния самолетен билет е строго индивидуално за съответната авиокомпания. Има три основни вида чартърни авиокомпании:

1. Чартърни авиокомпании, предлагащи "горещи седалки" , това са местата в последната минута (last minute).
Чартърните авиокомпании, предлагащи места в последната минута (last minute) изискват веднага заплащане по банков път или чрез банкова карта. Моля да следвате инструкциите за заплащане.

Ако решите да плащате по банков път, когато сте в банката и е дошъл Вашия ред на касата, преди да внесете сумата по банковата ни сметка, моля да се свържете с нас на телефона за контакт за да потвърдим цената на самолетния билет. В случай, че има все още свободни места и цената не се е променила, тогава може да внесете сумата. Отразяването на преведената сума по нашата банкова сметка става моментално. В този случай запазването на чартърния самолетен билет става, след получаването на сумата.

Ако местата се се изчерпали ние ще Ви информираме за това и няма да внасяте нищо. Цените при чартърните полети са много динамични. Ако цената се е променила в краткия период от заявката Ви до момента на отиването до банковия клон, ние ще се свържем с Вас на оставения мобилен телефон за контакт за да Ви уведомим за тази промяна.

Ако решите да заплащате чартърния самолетен билет с банкова карта, то преди да извършите плащането трябва да ни се обадите за да проверим наличните свободни места и чак тогава да извършвате плащането.

2. Чартърни авиокомпании, на които цените са фиксирани и не се променят, а само им се изчерпват местата.
Тук се повтаря същия сценарий както при "горещите седалки" last minute. Тук няма опасност от повишаване на цената, но пък съществува риск да свършат местата. Отново се изисква заплащане веднага по банков път или чрез банкова карта.

3. Чартърни авиокомпании, предлагащи места, които могат да бъдат запазени до края на работния ден.
Тук вече клиентите разполагат с повече време (в рамките на работния ден от 09:00 до 17:00) т.е. не е необходимо да се "бяга" до банката за да се заплати чартърния самолетен билет. Заплащането може да стане и с банкова карта.

 
Заплащане на чартърен самолетен билет по банков път
И в трите случая заплащането по банков път в лева трябва да се извърши във някой от клоновете на БАНКА ДСК в България или чрез активното онлайн банкиране на банката, за да може този превод да се отрази по нашата банкова сметка, веднага след извършването му. Данните които ще са Ви необходими за банката са:

Получател: АВИОТРАВЕЛ EООД
БАНКА ДСК IBAN: BG33STSA93000021663379 - сметка в лева
За основание на плащане попълнете: Номера на резервацията + Фамилното име на латиница на първият пътник от резервацията

Заплащане на чартърен самолетен билет чрез банкова карта

Ако изберете заплащане чрез банкова карта, ще Ви изпратим защитен платежен линк на myPOS https://www.mypos.com/bg с описание на услугата, валута, час и дата на валидност. Линкът може да получите на е-мейл или като съобщение по Viber, WhtasApp или Skype. Щом отворите линка, ще бъдете пренасочени на защитена онлайн страница на myPOS, на която да попълните своите данни и да завършите плащането на Вашата резервация.

Видовете карти, чрез които приемаме плащания са: Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, V Pay, American Express (Amex), UnionPay, JCB, Bancontact, iDEAL и iCard.

СИГУРНОСТ


Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет, тъй като се извършва по банков път или чрез банкова карта.

РЕЗЕРВАЦИЯ


За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път или чрез банкова карта.

БИЛЕТИ


Директните чартърни самолетни билети са в елетронен вариант - PDF файл, които ще Ви изпратим по е-мейл, Viber, WhatsApp или Skype.

ЧЕКИРАНЕ


Бордните карти за чартърните полети са безплатни и се получават след регистриране на пасажерите 2 часа преди полета на съответното летище.

ПРОМОЦИИ


Предлагаме атрактивно ниски цени в последната минута (last minute) за директни чартърни самолетни билети.
✈  29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)


 ✈  170 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

✈  125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)


✈  1 ЧАРТЪРЕН ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ (СЕДМИЧНО)

✈  40 ЧАРТЪРНИ АВИОКОМПАНИИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА


   https://www.air-bg.com/images/stories/payment/MyPOS.pngДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2023

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

 

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.