РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ


ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ !

 

АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС E-MAIL: reservation@air-bg.com

 МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Как става избирането на место в чартърен полет?

При резервирането на чартърен самолетен билет не е възможно предварително избиране на местата в самолета. В случай че двама или повече пасажери, които ще пътуват в един полет искат да седят един до друг, то те трябва да се явят на гишето за регистрация заедно и да заявят това. В почити 99% от случаите агентите, които обработват полета на чек-ин гишето се съобразяват с това желание на клиента. Важно е да отбележим, че в повечето чартърните полети, това че искате да седите до спътника или приятелите си или пък предпочитате место до прозореца или пътеката не се заплаща допълнително.

Какво препоръчваме?
Моля да се явите достатъчно по-рано на летището. Препоръчваме това да бъде 3 часа преди обявения час на излитане на самолета. Така ще бъдете сигурни, че ще сте сред първите, които се регистрират и ще имате по-голям избор от места. Ще може да избирате от места до прозореца или такива до пътеката, както и в по-предната част на самолета.

Кои места са по-предпочитани?
Местата, които са в предната част на самолета са по-предпочитани сред пасажерите. Тук не се усеща  толкова шума от работата на двигателите по време на полет. Друго предимство е, че ще бъдете обслужени по-рано от стюардесите, ако на вашия полет се предлагат храна и напитки.

Кои са най-нежеланите места в чартърния полет?
Седалките в повечето чартърни самолети са разпределени по следния начин: три седалки една до друга, следвани от пътека и още три седалки. И така най-нежеланите места са средните. Ако дойдете сред последните пътници за регистрация, рискувате да са останали само средни места и да пътувате не чак толкова комфортно между двама непознати.

Има ли различни класи в чартърния полет?
В повечето чартърни полети всички пътници са разпределени в една и съща класа и всички са поставени при едни и същи условия. Разстоянието между седалките е еднакво в целия самолет. В много редки случаи на чартърен полет се предлагат места в бизнес класа. Ако има такива налични те се заплащат допълнително. Обикновено са разположени в предната част на самолета. Седалките в бизнес класа на чартърен полет са по-широки, а разстоянието между седалките е малко по-голямо и ще имате достатъчно широко пространство за краката. Така комфортът от пътуването ще бъде още по-голям.


СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет. Заплащането се извършва по банков път, чрез онлайн банкиране или чрез банкова карта.


РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път, онлайн банкиране или чрез банкова карта.


БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети се издават в елетронен вариант в PDF файл. Те ще бъдат изпратени на електронната Ви поща, Viber, WhatsApp или Skype.


ЧЕКИРАНЕ

Моля да бъдете 2 часа преди полета на съответното летище. Бордните карти за чартърните полети са безплатни. Ще ги получите след като преминете регистрация.


ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени. Разполагаме с ограничен брой места за директни чартърни самолетни билети в последната минута (last minute) за определени полети.


ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ СЕДМИЧНО: 


✈  30 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ 


 ✈  170 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС

✈  125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА


✈  1 ЧАРТЪРЕН ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ

✈  43 ЧАРТЪРНИ АВИОКОМПАНИИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА


   https://www.air-bg.com/images/stories/payment/MyPOS.pngДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

 

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.