РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: +359896889907
Ако не сте на територията на България, моля използвайте
Viber или WhatsApp

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ

 

Авиокомпания UTAIRUTair е авиокомпания е с базово седалище летището в Ханти - Мансийск (Русия) Авиокомпанията извършва редовни вътрешни и някои международни пътнически полети. UTair също участва с операции за подпомагане на Организацията на обединените нации.

През февруари 1967г. е създадена дирекцията на Аерофлот в Тюмен, за да отговори на изискванията на транспорта на бързо развиваща петролната и газова промишленост в процеса на развитие в Западен Сибир. В резултат на разпадането на Aeroflot е сформирана Tyumenaviatrans Aviation (TAT)  през 1991 г . TAT приема името на UTair в началото на 2003г. Авиокомпанията е собственост на Ханти Мансийск (23 %), администрация Сургут ( 19% ), руски акционери и фирми (33% ), Руската федерация ( 2%) и частните чуждестранни инвеститори (20%).

Авиокомпания UTair изпълнява също така и чартърни полети до Варна и Бургас през летния туристически сезон



Резервация на самолетен билет на авиокомпания UTAIR
Резервация на самолетен билет на авиокомпания UTAIR

170 ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТА
ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС (СЕДМИЧНО)

125 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА
ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА (СЕДМИЧНО)

29 ЧАРТЪРНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТА
ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (СЕДМИЧНО)

40 ЧАРТЪРНИ
АВИОКОМПАНИИ

СИГУРНОСТ

Гарантираме Ви 100 % сигурност при заплащане на Вашия чартърен самолетен билет, тъй като се извършва по банков път или чрез банкова карта.

РЕЗЕРВАЦИЯ

За запазването на самолетна седалка в директен чартърен полет, авиокомпанията изисква веднага заплащане по банков път или чрез банкова карта.

ЗАПЛАЩАНЕ

Сумата за чартърен самолетен билет се превежда веднага чрез онлайн банкиране на Банка ДСК както и в клоновете на банката в България. Също така приемаме и заплащане с банкова карта.

ПРОМОЦИИ

Предлагаме атрактивно ниски цени в последната минута (last minute) за директни чартърни самолетни билети.

БИЛЕТИ

Директните чартърни самолетни билети са в елетронен вариант - PDF файл, които ще Ви изпратим по е-мейл, Viber, WhatsApp или Skype.

ЧЕКИРАНЕ

Бордните карти са безплатни и се получават след регистриране (чекиране) на пасажерите 2 часа преди полета на летището.

ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2022

Ние ще Ви предложим самолетни билети с директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Проверете изгодните оферти за самолетен билет чрез www.air-bg.com Летищните такси са включени в цената на самолетния билет. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.