Авиокомпания IBEROJET
Авиокомпания IBEROJETАвиокомпания IBEROJET е с IATA код: E9. Тя е испанска чартърна компания пътуваща на къси и дълги разстояния от Испания и Португалия. Главната база на авиопревозвача се намира на остров Палма де Майорка в Испания (Palma de Mallorca, Spain). Авиокомпания Ибероджет (Iberojet) е основана през 2013г. и първоначално оперира като Evelop Airlines, което беше дъщерно дружество на Orbest. На 8 декември 2020 г. беше обявено, че Evelop ще се слее с Orbest и новата компания ще бъде преименувана на Iberojet.

и разполага с 7 самолета от следните видове: Airbus A320-200 - 1 брой, Airbus A330-200 - 1 брой, Airbus A330-300 - 3 броя, Airbus A350-900 - 2 брой. Като до края на 2020г. е направена поръчка за 1 брой - Airbus A330-900neo. Авиопревозвача изпълнява чартърни полети до следните летища:

Куба
Хавана - Летище José Martí International Airport (HAV)
Варадеро - Juan Gualberto Gómez Airport (VRA)

Доминиканска Република
Пунта кана - Летище Punta Cana International Airport (PUJ)

Ямайка
Кингстън - Летище Norman Manley International Airport (KIN)

Мавриций
Порт Луис - Летище Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU)

Мексико
Канкун - Летище Cancún International Airport (CUN)

Португалия
Лисабон - Летище Lisbon Airport (LIS)
Порто - Летище Porto Francisco Sá Carneiro Airport (OPO)

Испания
Мадрид - Летище Adolfo Suárez Madrid–Barajas Airport (MAD)

Философията на авиокомпания Ибероджет (Iberojet) е много ясна: още щом стъпите в самолета да почувствате, че вече сте на почивка. Това е мисловният процес за Iberojet (E9). Авиокомпания, която се стреми да превърне полета Ви в част от цялото ваканционно преживяване. Испанската чартърна компания предлага нискотарифен полет, но в същото време това е уникално изживяване, тъй като дестинациите до които лети са много атрактивни.

Авиокомпания Iberojet (E9) се гордее с екип от професионалисти, които управляват една от най-модерните флотилии в света. Чартърната компания предлага всички услуги, от които пътниците се нуждаят, преди, по време или след полета. Авиокомпания Ибероджет принадлежи към една от най-реномираните туристически марки - Barceló Group. Приоритети на испанския чартърен превозвач са: перфектно обслужване на клиенти, безопасност и качество по време на полет.

Превоз на багаж по полетите на авиокомпания Iberojet (E9)

Ръчен багаж с Iberojet (E9)
Разрешеният ръчен багаж не може да надвишава повече от 10 кг и размери 50 x 40 x 25 см. Въпреки това, предмети като книга, палто, чадър или бастун ще бъдат приети на борда, без да е необходимо да бъдат регистрирани или претеглени. Бебетата имат право на същото количество ръчен багаж.

Регистриран багаж с Iberojet (E9)
Като общо правило допустимия регистриран багаж за багажното отделение по полетите на авиокомпания Ибероджет е един куфар до 23 кг. В никакъв случай багажът Ви не може да надвишава 27 кг. В противен случай излишното тегло трябва да бъде опаковано в нов куфар и ще трябва да доплатите съответната такса за допълнителен втори багаж. Максималните стандартни измерения за регистриран багаж не трябва да надвишават 158 см (това е сбора от трите измерения: дължина, ширина, височина).

Един брой регистриран багаж е позволен за всеки възрастен пътник и за всички деца над 2 години. Бебетата (от 0 до 2 години) нямат право на регистриран багаж.Резервация на самолетен билет на авиокомпания Iberojet