РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ЗА ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ
ОТ БУРГАС
ДО ПАДЕРБОРН / ЛИПЩАД   /ГЕРМАНИЯ/ И ОБРАТНО

  • Чартърните полети са директни.
  • В цените са включени летищни такси.
  • В цената е включен 5 кг ръчен багаж и 20 кг багаж за багажното отделение.
  • За всички чартърни полети е възможно авиокомпанията да направи промени в часовете на излитане и кацане.
  • За информация относно цена на чартърен самолетен билет, наличност на свободни места и резервация, можете да изпратите запитване ТУК

В цената на чартърните самолетни билети - еднопосочни и двупосочни от и до Германия е включен и билет за влак. Билетът за влак е валиден за цяла Германия. Независимо от летището, дестинацията на пътуване с влак може да бъде всяка ж.п. гара в Германия. Прочети повече ТУК

 

  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕТИЩЕ ПАДЕРБОРН-ЛИПЩАД (PAD)

Летище Падерборн / Липщад (PAD)
Летище Падерборн / Липщад (PAD)

Межданародно летище Падерборн - Липщад  е с IATA код: PAD. На немски се изписва по следния начин Flughafen Paderborn Lippstadt. Летището се намира на 18 км от Падеборн и на 26 км от Липщад. Летището е най-малкото по брой на пътници от шесте летища в Северен Рейн Вестфалия.

Услуги предлагани на летище Падерборн - Липщад (PAD)
Летище Падерборн - Липщад (PAD) има един терминал и предлага на своите посетители следните услуги: гишета за информация, безплатен интернет, бюро за загубени и намерени вещи, банкомат. За бизнес клиентите е на разположение бизнес ложа с гледка към пистата на летището, където може да се разположите комфортно и на спокойствие да изчакате своя полет. Използването на бизнес ложата е за пътниците на авиокомпания Луфтханза, които имат билети за бизнес класа, както и притежателите на сребърна или златна карта на авиокомпания Air Berlin. Бизнес ложата се намира на изход номер 5. На пешеходно разстояние от около 2 минути от сградата на летището има хотел, който предлага нощувки за клиентите, които ползват много ранни или много късни полети. Летище Падерборн предлага също и паркинг, който работи 24 часа.

Директни чартърни полети от Бургас до Падерборн - Липщад (PAD)
От и до летище Падерборн - Липщад (PAD) се извършват множество чартърни полети. Най-удобни за българските клиенти са директните чартърни полети от Летище Бургас (BOJ) до Падерборн - Липщад (PAD). Пътуването е много комфортно и удобно. Продължителността на чартърния полет от Бургас до Падерборн е: 2 часа и 40 минути.